Lányok a buszon - Pörgős és vicces dramedy sorozat indul március 14-én az HBO Maxon

27 February 2024 - Last updated 1 March 2024

A Lányok a buszon, az új Max Original sorozat, A légikísérő producereitől március 14-én az HBO Maxon.  A sorozat két epizóddal indul, majd május 9-éig hetenként egy új rész érkezik. 

A lányok a buszon kampánykörútra hívja a nézőket, amelyen csatlakozhatnak négy különböző munkastílusú és személyiségű újságírónőhöz. A történet középpontjában egy Sadie McCarthy (Melissa Benoist) nevű újságírónő áll, aki a kampánytudósítások letűnt korszakát idealizálva felrúgja az életét a lehetőségért, hogy egy nagy presztízsű lapnak tudósíthasson az egyik elnökjelöltről. Sadie felszáll a buszra, és idővel közel kerül három riválisához, Grace-hez (Carla Gugino), Lolához (Natasha Behnam) és Kimberlynhez (Christina Elmore). Különbségeik ellenére a nők egymás fogadott családjává válnak, miközben az első sorból nézik a legnagyszabásúbb szappanoperát – a Fehér Házért folytatott küzdelmet.

Szereplők: A sorozat főszerepeiben látható Melissa Benoist, Carla Gugino, Natasha Behnam, Christina Elmore, Brandon Scott, valamint Griffin Dunne, Mark Consuelos és Scott Foley.

Alkotók: A sorozat alkotója Amy Chozick és Julie Plec. A sorozatot Chozick élményei ihlették, aki politikai újságíróként több elnökjelölt kampánybuszának fedélzetéről tudósított. Chozick és Plec a sorozat executive producerei a showrunner, Rina Mimoun, valamint Greg Berlanti, Sarah Schechter, Leigh London Redman és Marcos Siega mellett. Jesse Peretz executive producer és az első epizód rendezője. Benoist producerként is közreműködött. A sorozatot a Berlanti Productions gyártotta a Warner Bros. Televisionnel együttműködésben.

Contacts

Pinczés-Pressing Ádám

PR Manager Warner Bros Discovery